Welcome To Company Kita

Details

  • Kamroller Kaca kang gawe kukuh Roller

    Kamroller Kaca kang gawe kukuh Roller

    Short Description:

    Nambah kualitas lan ngurangi biaya Miturut Ngartekno ngurangi klempakan saka sulfat, iku bisa kanggo entuk dandan ing kualitas kaca lan abang ing tingkat kethokan minangka dibandhingake karo roller baja. silika roller The nggabungke duwe doyo termal banget kurang lan iku pilihan sing paling apik kanggo ngontrol proses kang gawe kukuh, mbisakake kaca-ewah-ewahan bentuk kurang tanpa microcracks lan kaku kurang utawa malah pita kaca. · Lumahing Gamelan, gampang kanggo nambani timah utawa tin oxide fu The ...

  • Silicon baja roller ngisor kang gawe kukuh

    Silicon baja roller ngisor kang gawe kukuh

    Short Description:

    Digunakake ing produksi kualitas dhuwur baja Silicon sheet rollers Silicon baja kang gawe kukuh sing cocok kanggo nuntut pangolahan kang gawe kukuh kayata Manufaktur baja. Kang digunakake kanggo nindakake kang gawe kukuh operasi suhu sheet baja Silicon, lan sawetara suhu punika 600-950 ° C. Roller meja wis dirancang kanggo syarat proses lan digunakake ing magepokan karo tertutup teknologi batang pungkasan paten Kamroller kang, mesthekake pangiriman Gamelan lan katebak. Lan lumahing r ...

  • Nggabungke Silika Roller kanggo bagean automotive kang gawe kukuh pawon

    Nggabungke Silika Roller kanggo bagean automotive anneal ...

    Short Description:

    Ing industri otomotif, Kamroller nawakake macem saka sudhut komponen tliti lan produk. Amarga kekuatan mechanical dhuwur lan termodinamika banget lan electrical keramik, manufaktur otomotif lan manufaktur bagean otomatis wis tambah akeh nggunakake bahan keramik tinimbang logam. Kita bisa kita pelanggan kanggo berkembang komponen biaya dipercaya, awet lan kurang. We sumber rollers kanggo stamping geni lan bagean automotive, prodhuksi entheng bagean automotive t ...

Products Bintang

BABAGAN AWAKE DHEWE

KAMROLLER® dadi pabrikan anjog ing donya keramik dhuwur-tech wiwit taun 1988. Ing Amerika Serikat lan China, pabrik lan institusi nyedhiyani produk kualitas lan layanan kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

Tampilan Online Chat!