Ngabagéakeun Pikeun Company kami

rinci

  • Kamroller Kaca Annealing Roller

    Kamroller Kaca Annealing Roller

    Pondok Description:

    Ngaronjatkeun kualitas jeung ngurangan waragad Ku nyata ngurangan akumulasi sulfat, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal hiji pamutahiran dina kualitas gelas sarta ngurangan di rate besi tua sakumaha dibandingkeun jeung roller baja. silika roller nu datar boga konduktivitas termal pisan lemah sareng nu mangrupa hasil pilihan pangalusna pikeun ngadalikeun prosés annealing, anu ngamungkinkeun para kaca-deformasi low tanpa microcracks na stress low atawa malah pita kaca. · Permukaan lemes, gampang pikeun ngubaran tin atawa tin oksida fu The ...

  • Silicon baja roller handap annealing

    Silicon baja roller handap annealing

    Pondok Description:

    Dipaké dina produksi kualitas luhur baja silikon lambar rollers Silicon baja annealing anu cocog pikeun nungtut prosés annealing kayaning manufaktur baja. Hal ieu dipaké pikeun mawa annealing operasi suhu luhur sepré baja silikon, sarta rentang suhu nyaéta 600-950 ° C. Roller tabel dirancang pikeun minuhan sarat prosés sarta dipaké ditéang jeung proprietary téhnologi aci tungtung dipaténkeun Kamroller urang, mastikeun pangiriman lemes jeung bisa diprediksi. Jeung beungeut r ...

  • Datar silika Roller pikeun bagian otomotif annealing tungku

    Datar silika Roller pikeun bagian otomotif anneal ...

    Pondok Description:

    Dina industri otomotif, Kamroller nawarkeun rupa-rupa komponén precision jeung produk. Alatan kakuatan mékanis tinggi na térmodinamik unggulan jeung sipat listrik tina keramik, pabrik otomotif tur pabrik bagian otomatis nu beuki ngagunakeun bahan keramik tinimbang logam. Urang digawekeun ku konsumén urang ngamekarkeun komponen biaya dipercaya, awét sarta low. Urang nyadiakeun rollers pikeun stamping electric jeung bagian otomotif, ngahasilkeun lightweight bagian otomotif t ...

Produk Artikel

TENTANG KAMI

KAMROLLER® téh produsén ngarah di dunya tina keramik tinggi-tech saprak 1988. Dina Amerika Serikat jeung Cina, pabrik jeung institusi nyadiakeun produk kualitas sarta jasa ka konsumén sakuliah dunya.

WhatsApp Online Chat!